Lära -utbildningsinsatser som ger resultat

Lära står för kvalitet och kunskap. Vi har ett gediget utbud av kurser och utbildningar och vi arbetar alltid för att möta våra kunders behov.

Därför erbjuder vi även specialanpassade och verksamhetsutformade utbildningar. Vårt mål är alltid att utbildning ska leda till förändring och resultat. ​

Lära erbjuder dig:

  • Kvalitativ utbildning
  • Utbildning på distans eller på plats
  • Skräddarsydd utbildning för dina behov
  • Kostnadsfri utbildningsrådgivning

Fem saker som gör Lära unikt:

  • Vi har en kvalitetssäkring. Alla våra utbildare är anställda hos oss och vi kan därför garantera att de har all den kompetens och erfarenhet som behövs för att ge en bra utbildning.

  • Utbildning i studio 3. Studio 3 är en utbildning i praktiskt lågaffektivt bemötande. På denna utbildning får du bland annat lära dig fysiska frigörelseprinciper av certifierade studio 3- utbildare.

  • HPLJ certifierade utbildare. Våra utbildningar bygger på HPLJ pedagogik. Det innebär att se utbildningen som en process istället för ett enskilt tillfälle. Genom att optimera utbildningen ur fem dimensioner skapas en framgångsrik utbildning som ger resultat.​

  • Sveriges enda utbildare i KAT-kittet. KAT-kittet är en arbetsmetod och ett material för att ge känslorna ett språk där det finns svårigheter och begränsningar kring detta.

  • Utbildning på distans eller på plats i hela landet.

Röster från kursdeltagare

Det här och mycket mera erbjuder Lära

KAT-kittet

Ge känslorna ett språk

KAT-kittet är ett samtalsverktyg för Kognitiv Affektiv Träning som bidrar till att utveckla en ömsesidig god kommunikation om känsliga och svåra ämnen.


Läs mer här

Studio 3

studio 3, lågaffektivt bemötande, Lära

Lågaffektivt bemötande

Studio 3 är till för att ge dig bra förutsättningar för att hantera, förstå och förebygga utmanande beteenden. Du får lära dig hur du kan minska eller undvika konflikter och utbrott.

Läs mer här

Handledning

Fokus på era specifika utmaningar

Läras pedagogiska handledning genomförs i er verksamhet eller online. Syftet med handledningen är att stötta personalen att hitta lösningar och att implementera nya förhållnings- och arbetssätt.

Läs mer här

Möt några av våra kunder