Utveckling och samarbeten

För att bidra till ökad kunskap och förståelse

Lära medverkar på olika sätt i projekt och samarbeten för att bidra till ökad kunskap och förståelse om våra målgrupper samt för att hålla oss uppdaterade om vad som händer i vår omvärld. Det ger oss ökad kunskap att återföra till vår verksamhet.

Bland de som vi samarbetar, eller har samarbetat, med finns Malmö högskola, Min Stora Dag, Linköpings kommun, KIND vid Karolinska institutet, Studio 3 i Storbritannien samt professor Per-Olof Sandman, verksam vid Karolinska Institutet och Umeå universitet som har utvärderat Läras Demensakademi.
Vi medverkar och bedriver också utvecklingsprojekt inom digitalisering, pedagogik, metod, kompetens och andra spännande områden.

Målet är att fortsätta att utveckla våra utbildningar, tjänster, organisation och medarbetare inom vård och omsorg för att kunna vara med och göra världen lite bättre för dem som finns i våra verksamheter. Genom vår medverkan vill vi också bidra till att öka kunskap och minska fördomar om våra målgrupper.

Vi välkomnar organisationer, forskare och andra i våra verksamheter för att skapa fundament för kunskap och erfarenhet som skapar grund för kvalificerade utbildningar. Arbetar du med forskning eller utvecklingsprojekt är du välkommen till att kontakta oss för en öppen dialog.

Kontakta oss

Lära är ett av Sveriges ledande företag inom utbildning och kompetenshöjande insatser inom vård, omsorg, skola och behandling. Hör gärna av dig om är du intresserad av att samarbeta med oss.

Kontakta oss

Kontakta oss
  • Kontakta oss!

    Välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra kurser eller vill boka en anpassad utbildning. Skicka oss ett meddelande nedan, eller ring oss på 076-543 88 71.
    För fler kontaktuppgifter, klicka här.