Lära

Ambea får utmärkelse för sin ledarskapsutveckling

logotype Brandon Hall Group Leadership development Gold 2022

Ambea och vår utbildningsverksamhet Lära tilldelas guldvinst i kategorin ”Best Advance in Leadership Development” när Brandon Hall korar årets vinnare.
Vi mottog utmärkelsen tillsammans med Mindset som är leverantör och som varit med och utvecklat våra ledarskapsprogram för chefer och ledare. 

logotype Brandon Hall Group Leadership development Gold 2022

Brandon Hall är ett forsknings- och analysföretag som är specialiserade på utbildning och organisationsutveckling. I nästan 30 år har de belönat, uppmärksammat och certifierat goda exempel i organisationer runt om i världen. HCM Excellence Awards uppmärksammar organisationer för lärande och talang och är guldstandarden, känd som “Oscars-galan för HR” De delar ut priser i ett 80-tal kategorier, bland annat det prestigefyllda ”Best Advance in Leadership Development”

Ledarskap och ledarutveckling är en prioriterade frågan inom Ambea-koncernen. Sedan 2016 går alla chefer och ledare hos oss våra ledarskapsprogram med syfte att skapa ett gemensamt språk och syn på ledarskap. Genom vår utbildningsverksamhet Lära, har vi en plan för varje ledare där man får möjlighet att utvecklas inom sitt ledarskap. Ambea har som mål att rekrytera minst sju av tio chefer internt.