Verktyg för samarbete med anhöriga- workshop

Få fördjupad kunskap om samarbete med anhöriga i kris. Tre timmars online workshop kring samarbete med anhöriga - med två utbildare som har gedigen erfarenhet kring anhörigsamarbete från LSS och äldreomsorg/demensvård.

Om workshopen

Under workshopen kommer vi fördjupa oss i krisens olika faser och försöker sätta oss in i olika reaktioner vi kan möta och framförallt hur vi kan hantera det för att förbättra samarbetet. Efter teoriavsnitt kommer vi direkt börja omsätta det i praktiken genom att arbete med era case. Det blir fokus på att lära genom erfarenhetsutbyte och övning. Vi går igenom ett enkelt verktyg du kan ta med dig tillbaka till jobbet och börja använda direkt.

Ur innehållet

  • Krisens olika faser
  • Modell för att förstå orsaker till utmanande samarbete
  • Case från deltagare gemensamma diskussioner
  • Avlastande samtal

Workshopens mål

Genom övning, reflektion och träning kommer du får förutsättningar för att planera, hantera och genomföra samtal och anhörigsamarbete.

För vem

För dig som samarbetare med anhöriga – inom vård, omsorg eller socialt arbete

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs

Pris och kommande datum:
595 kr
1 dag
Inga kommande kurstillfällen

Utbildning på plats hos er

Är ni flera som har behov av att gå utbildningen så kan vi genomföra den på plats hos er. Kontakta oss så berättar vi mer.
Kontakta oss
  • Kontakta oss!

    Välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra kurser eller vill boka en anpassad utbildning. Skicka oss ett meddelande nedan, eller ring oss på 08-768 20 26.
    För fler kontaktuppgifter, klicka här.