Utbildning för utbildare

Om utbildningen

Under två dagar kommer du att få kunskap om hur man på bästa sätt förbereder, inleder, genomför och avslutar en utbildning för att skapa så goda förutsättningar som möjligt att deltagarna använder det de lär sig på en utbildning. Vi går även igenom grunder i kommunikation och metoder och hjälpmedel i olika utbildningssituationer. Dagarna varvas med teori och praktiska övningar.

Ur innehållet

 • Förberedelser (de sju byggstenarna)
 • Inledning, genomförande och avslut
 • Grunder i kommunikation
 • Olika lärstilar
 • Rollen som utbildare
 • Metoder och hjälpmedel i olika utbildningssituationer
 • Hantera nervositet
 • Hantera besvärliga situationer och personer

Utbildningens mål

Efter utbildningen har du blivit tryggare i din roll som utbildare och har lärt dig att planera och genomföra utbildningar på ett strukturerat och pedagogiskt sätt utifrån gemensam pedagogisk modell. Du känner dig tryggare och vet hur du ska hantera besvärliga situationer och personer.

För vem

Vänder sig till dig som jobbar som utbildare eller utöver din ordinarie roll utbildar medarbetare och chefer eller kommer att utbilda.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Övrigt

I denna utbildning jobbar du både före, under och efter utbildningen. Det är uppgifter du ska genomföra innan vi ses och det är uppgifter du ska genomföra mellan tillfällena. Allt för att skapa så goda förutsättningar som möjligt till inlärning och att du faktiskt börjar använda de metoder och verktyg du får under utbildningen. Tre veckor innan utbildningen startar kommer du få inloggning till vårt systemstöd Promote. Det är här du genomför dina förberedelseuppgifter. Din chef kommer även få inloggning till systemet så hen kan coacha och stötta dig under utbildningens gång. För att jobba i Promote räcker det med att du har internetuppkoppling, en dator, padda eller smartphone.

Pris och kommande datum:
6 690 kr
2 dagar
Datum för Stockholm
16 nov,
11 dec
Detta kurstillfälle är fullt

Utbildning på plats hos er

Är ni flera som har behov av att gå utbildningen så kan vi genomföra den på plats hos er. Kontakta oss så berättar vi mer.
Kontakta oss
 • Kontakta oss!

  Välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra kurser eller vill boka en anpassad utbildning. Skicka oss ett meddelande nedan, eller ring oss på 08-768 20 26.
  För fler kontaktuppgifter, klicka här.