Tvångs- och begränsningsåtgärder – hur kommer vi vidare?

Utbildning i tvångs- och begränsningsåtgärder. När ett beteende blir utmanande är det inte lätt att hitta lösningar – därför är det inte ovanligt att hamna i tvångs- och begränsningsåtgärder.

För vem

Medarbetare, chefer och pedagogiskt ansvariga inom vård och omsorg.

Om utbildningen

På denna utbildning vågar vi prata om det som är svårt – både varför vi ibland använder tvångs- och begränsningsåtgärder och varför det är svårt att få bort dem igen. Vi kommer in på orsaker, pedagogiska handlingsplaner för att hantera beteendet – och vad som krävs för att få bort tvångs- och begränsningsåtgärderna.

Ur innehållet

  • Från tvång till pedagogik
  • Varför uppstår begränsningsåtgärder?
  • Pedagogisk planering
  • Mål och delmål
  • Skyddsåtgärder

Utbildningens mål

Du känner trygghet i att börja planera arbetet med att gå från tvångs- eller begränsningsåtgärder. Du har fått förståelse för varför vi ibland hamnar i situationer där vi inte längre arbetar pedagogiskt och du kan designa pedagogiska interventioner utifrån mål och delmål. 

Pris och kommande datum:
750 kr
1/2 dag
Datum för Online
15 feb 09:00-12:00
Samtliga priser är exklusive moms  

Utbildning på plats hos er

Är ni flera som har behov av att gå utbildningen så kan vi genomföra den på plats hos er. Kontakta oss så berättar vi mer.
Kontakta oss
  • Kontakta oss!

    Välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra kurser eller vill boka en anpassad utbildning. Skicka oss ett meddelande nedan, eller ring oss på 076-543 88 71.
    För fler kontaktuppgifter, klicka här.