Självskadebeteende

Blir du berörd när någon skadar sig själv och känner dig hjälplös? Du är inte ensam, många känner likadant som du.I den här utbildningen ägnar vi tid åt att förebygga och öka förståelsen kring orsakerna vid självskadebeteende.

Om utbildningen

Under utbildningen kommer du få insikt i och kunskap om själskadebeteende och hur du kan bemöta människor med självskadebeteende. Du lär dig om olika typer av självskadande beteende och hur du gör en analys för att ta reda på orsakerna.

Ur innehållet

 1. Olika typer av självskadande beteende
 2. Hur lärs självskadande beteende in och vilken funktion fyller de
 3. Vad händer i kroppen vid självskadande beteenden
 4. Analys för att ta reda på orsaken/orsakerna till beteendet
 5. Bemötande
 6. Hur gör vi en riskanalys för att minimera beteenden

Utbildningens mål

Efter utbildningen har du fått kunskap om självskadande beteende och du känner dig tryggare i hur du ska arbeta och bemöta personer som lider av ett självskadande beteende.

För vem

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med eller på andra sätt kommer i kontakt med personer som har ett självskadande beteende.

Förkunskaper

Grundläggande kunskaper om den målgrupp du arbetar med.

Pris och kommande datum:
2 590 kr
1 dag
Datum för Stockholm
11 dec
Datum för Malmö
28 nov

Utbildning på plats hos er

Är ni flera som har behov av att gå utbildningen så kan vi genomföra den på plats hos er. Kontakta oss så berättar vi mer.
Kontakta oss
 • Kontakta oss!

  Välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra kurser eller vill boka en anpassad utbildning. Skicka oss ett meddelande nedan, eller ring oss på 08-768 20 26.
  För fler kontaktuppgifter, klicka här.