Psykiatriska diagnoser

Många människor lever med en psykiatrisk diagnos - det ställer krav på medarbetare inom vård och omsorgen att förstå dessa diagnoser för att kunna ha ett bra bemöta.

Om Utbildningen

Under en heldag får du lära dig hur du kan bemöta och stödja personer med en psykiatrisk diagnos – vi kommer in på vad bra kommunikation är. Utbildningsdagen är en kombination av teori, fallbeskrivningar och reflektion. Du får introduktion till diagnoser såsom bipolär sjukdom, ångestsyndrom, psykoser, schizofreni och personlighetssyndrom.

Ur innehållet

  • Vikten av bra kommunikation, bemötande och förhållningssätt
  • Introduktion till psykiatriska diagnoser som Bipolär sjukdom, ångestsyndrom, depression, Personlighetssyndrom (tidigare personlighetsstörningar)
  • Psykoser och schizofreni
  • Behandlingar samt effekter

Utbildningens mål

Genom en introduktion psykiatriska diagnoser har du fått insikt i hur du kan anpassa din kommunikation, bemötande och förhållningssätt.

För vem

Utbildningen vänder sig till medarbetare inom vård och omsorg.

Förkunskaper

Grundläggande kunskaper om de personer du jobbar med/för.

Pris och kommande datum:
1 900 kr
1 dag
Inga kommande kurstillfällen
Samtliga priser är exklusive moms  

Utbildning på plats hos er

Är ni flera som har behov av att gå utbildningen så kan vi genomföra den på plats hos er. Kontakta oss så berättar vi mer.
Kontakta oss
  • Kontakta oss!

    Välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra kurser eller vill boka en anpassad utbildning. Skicka oss ett meddelande nedan, eller ring oss på 076-543 88 71.
    För fler kontaktuppgifter, klicka här.