Om att ha intellektuell funktionsnedsättning och autism

Kommande datum:

23 mars 2020 i Solna, Boka här

27 maj i Göteborg, boka här

Vad betyder IQ egentligen? Påverkar autism intellektet och vad betyder det för en person att ha intellektuell funktionsnedsättning? Under dagen kommer vi jobba med vår förståelse och koppla det till bemötande och förhållningssätt.

Öka din professionalitet genom att förstå diagnoserna – det ger dig förutsättningar för att kunna anpassa ditt arbete och skapa en fungerande pedagogisk design. Vill du känna dig tryggare i mötet och som underlättar i det vardagliga arbetet? Du kommer få ökat förståelse för personer med autism och utvecklingsstörning.

Föreläsningen har begränsat antal platser så vi rekommenderar att du bokar i god tid.

Om föreläsningen

Under föreläsningen får du grundläggande kunskap och förståelse för autism och utvecklingsstörning. Du får även en introduktion i en tydliggörande omgivning och vikten av kommunikation. Dagen varvas med teori och praktik.

Ur innehållet

  1. Funktionsnedsättningar – autism och utvecklingsstörning
  2. Perception och andra svårigheter
  3. Introduktion till kommunikation
  4. Grunden i tydliggörande omgivning

För vem

Utbildningen riktar sig till personal som arbetar inom och möter personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och utvecklingsstörning. Även anhöriga eller andra intresserade som kommer i kontakt med personer som har autism eller utvecklingsstörning.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.


Pris och kommande datum:
740 kr
1 dag
Inga kommande kurstillfällen

Utbildning på plats hos er

Är ni flera som har behov av att gå utbildningen så kan vi genomföra den på plats hos er. Kontakta oss så berättar vi mer.
Kontakta oss
  • Kontakta oss!

    Välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra kurser eller vill boka en anpassad utbildning. Skicka oss ett meddelande nedan, eller ring oss på 08-768 20 26.
    För fler kontaktuppgifter, klicka här.