Om att ha intellektuell funktionsnedsättning och autism

Vill du öka din förståelse för personer med autism och utvecklingsstörning? Vill du känna dig tryggare i mötet och som underlättar i det vardagliga arbetet? Föreläsningen ger dig förutsättningar och ger dig en ökad förståelse inom området.


Om föreläsningen

Under föreläsningen får du grundläggande kunskap och förståelse för autism och utvecklingsstörning. Du får även en introduktion i en tydliggörande omgivning och vikten av kommunikation. Dagen varvas med teori och praktik.

Ur innehållet

  • Funktionsnedsättningar – autism och utvecklingsstörning
  • Perception och andra svårigheter
  • Introduktion till kommunikation
  • Grunden i tydliggörande omgivning

För vem

Föreläsningen riktar sig till personal som arbetar inom och möter personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och utvecklingsstörning. Även anhöriga eller andra intresserade som kommer i kontakt med personer som har autism eller utvecklingsstörning.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Övrigt

Vi bjuder på för och eftermiddagsfika. Ej lunch.

Pris och kommande datum:
1 195 kr
1 dag
Datum för Stockholm
16 okt
Få platser kvar

Utbildning på plats hos er

Är ni flera som har behov av att gå utbildningen så kan vi genomföra den på plats hos er. Kontakta oss så berättar vi mer.
Kontakta oss
  • Kontakta oss!

    Välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra kurser eller vill boka en anpassad utbildning. Skicka oss ett meddelande nedan, eller ring oss på 08-768 20 26.
    För fler kontaktuppgifter, klicka här.