Lågaffektivt bemötande fördjupning – andas, analysera, anpassa – Online

En spännande onlineutbildning där du fördjupar dig i det lågaffektiva arbetssättet. På utbildningen kommer vi fördjupa oss i utmanande beteende och orsaker till varför det ibland är så svårt för oss personal/föräldrar att hinna vara steget före.

Om utbildningen

ANDAS - Om att hantera en svår situation

Hur är det vi hanterar med omsorg och respekt när vårt eget adrenalin kör runt i kroppen och vi kanske aldrig tidigare har stått i en liknande situation?

ANALYSERA - Lär av situationen 

För att kunna förebygga behöver du samla in information, kunskap och bygga relation. Vi kommer jobba med material och övningar.

ANPASSA - designa pedagogisk insats

När du har koll på fakta och hypoteser kommer fasen där du ska designa pedagogiken utifrån individens behov. Vi kommer arbeta med strategier och bemötande, och diskutera hur individens strategier kan vara båda fungerande och inte så bra.

Ur innehållet

·      Andas

·      Analysera

·      Anpassa

·      Förstå strategier – individens och medarbetarnas

Utbildningens mål

Du har fördjupad kunskap inom lågaffektivt bemötande. Du har fått förutsättningar för att förstå strategier och jobba aktivt med nya strategier. Du har fått ökad kunskap om hur du kan jobba strategisk med att andas, analysera och anpassa.

För vem

Du har gått Studio 3 eller lågaffektivt bemötande och har grundläggande kunskaper om målgruppen du arbetar med samt gärna tydliggörande pedagogik. Också en bra utbildning för dig med chefsansvar, handledare, verksamhetspedagoger eller annat pedagogiskt ansvar.

Förkunskaper

Du ska ha gått utbildning i Studio 3 eller Lågaffektivt bemötande eller ha motsvarande kunskap och erfarenhet.

Pris och kommande datum:
750 kr
1 dag
Inga kommande kurstillfällen
Samtliga priser är exklusive moms  

Utbildning på plats hos er

Är ni flera som har behov av att gå utbildningen så kan vi genomföra den på plats hos er. Kontakta oss så berättar vi mer.
Kontakta oss
  • Kontakta oss!

    Välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra kurser eller vill boka en anpassad utbildning. Skicka oss ett meddelande nedan, eller ring oss på 076-543 88 71.
    För fler kontaktuppgifter, klicka här.