Kartläggning och handlingsplaner

När du är i en stressande situation behöver du ha bra handlingsplaner. Lär dig hur du planerar det förebyggande arbetet utifrån analyser och utvärderingar.

Om utbildningen

Under dagen får du möjlighet att fördjupa din kunskap inom det lågaffektiva arbetssättet. Vi fördjupar oss i hur man arbetar med pedagogiska handlingsplaner, analys av dokumentation, genomförande i verksamhet samt hur man utvärderar och använder mätverktyg.

Ur innehållet

  1. Syfte med pedagogiska handlingsplaner
  2. Exempel på hur man gör en handlingsplan
  3. Analysera dokumentation
  4. Införandet av pedagogiska verktyg
  5. Utvärdering och mätverktyg

Utbildningens mål

Efter utbildningen har du fått fördjupande kunskaper om det lågaffektiva arbetssättet. Du har även fått kunskap om hur du praktiskt kan arbeta med pedagogiska handlingsplaner och hur du implementerar dessa i din verksamhet.

För vem

För dig som jobbar inom skola eller socialt arbete - inom alla åldersgrupper och har tidigare utbildning i eller erfarenhet av lågaffektivt bemötande.

Förkunskaper

För att gå denna utbildning ska du ha erfarenhet av att ha jobbat utifrån ett lågaffektivt arbetsätta alternativt gått utbildning i Studio 3 eller lågaffektivt bemötande.

Pris och kommande datum:
2 900 kr
1 dag
Datum för Online
24 maj
Få platser kvar
Samtliga priser är exklusive moms  

Utbildning på plats hos er

Är ni flera som har behov av att gå utbildningen så kan vi genomföra den på plats hos er. Kontakta oss så berättar vi mer.
Kontakta oss
  • Kontakta oss!

    Välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra kurser eller vill boka en anpassad utbildning. Skicka oss ett meddelande nedan, eller ring oss på 076-543 88 71.
    För fler kontaktuppgifter, klicka här.