Sara Göthlin

Bakgrund: Jag är undersköterska och sjukgymnast med mer än 15 års erfarenhet från äldreomsorg och LSS. Jag har också en ettårig utbildning i kvalitets- och processutveckling från Stockholms universitet. Jag utbildar inom förflyttningsteknik och ergonomi samt aktivering och träning för såväl personal som för personer inom vård- och omsorg. Mina uppdrag inom handledning berör ofta svåra omvårdnadssituationer, belastande och/eller utmanande förflyttningar, samverkan i arbetsgrupper samt bemötande för ökad fysisk aktivitet. Jag brinner för den goda arbetsmiljön lika mycket som rörelseglädje för den enskilde.

 

Tips från mig: När vi kommunicerar med varandra i en personalgrupp och respekterar varandras olikheter kan vi se bortom varandras misstag och brister. Vi för med oss ett ökad engagemang till dem vi finns till för och ökar kvalitéten i varje insats.

Kontakta oss
  • Kontakta oss!

    Välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra kurser eller vill boka en anpassad utbildning. Skicka oss ett meddelande nedan, eller ring oss på 076-543 88 71.
    För fler kontaktuppgifter, klicka här.