Liselotte Björk

Bakgrund: Jag har lång erfarenhet inom äldreomsorg och demensvård för äldre och yngre personer med kognitiv sjukdom. Förutom en rad kortare utbildningar har jag en högskoleutbildning inom psykogeriatrik på Jönköpings högskola. Utbildning och handledning av personal samt samverkan med anhöriga och stöd i deras situation är en del av mitt uppdrag. Van föreläsare på konferenser. Drivande för att utveckla äldreomsorg och demensvård från anpassning av miljön till innehåll i kompetensprogram. På fritiden producerar jag tillsammans med en vän podden Demensdialogen Angvik & Björk.

Certifierad Studio 3-tränare och HPLJ-utbildare.

Tips från mig: I alla möten med människor kommunicerar vi med mer än bara ord, använd din inlevelseförmåga för att försöka förstå vad den du möter försöker säga dig oavsett om det yttrar sig som oro, aggressivitet eller annat. Var också uppmärksam på vad du själv sänder ut till den du möter genom ditt kroppsspråk.

Vill du veta mer om Liselotte kan du läsa en längre intervju här.

Kontakta oss
  • Kontakta oss!

    Välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra kurser eller vill boka en anpassad utbildning. Skicka oss ett meddelande nedan, eller ring oss på 076-543 88 71.
    För fler kontaktuppgifter, klicka här.