Helene Björklund

Bakgrund: Utbildad undersköterska och som började min arbetskarriär inom äldreomsorgen och fortsatte med det under ca 10 år. Jag har sedan efter det 18 års erfarenhet som omsorgsassistent och arbetade med personer med autism och/eller med utvecklingsstörning båda som regional pedagogisk samordnare, handledare/utbildare, gruppchef och tf. verksamhetschef – alltid nära verksamheten.

Min styrkor – min positiva inställning – allting går när vi samverkar, lyfter våra styrkor och inser att vi behöver varandra. Min erfarenhet och allt jag lärt mig i samarbetet med människor – det är min lyftstång i utbildning och handledning.

Utbildad TEACCH tränare, certifierad Studio 3-tränare och HPLJ-utbildare.

Vill du veta mer om Helene kan du läsa en lite längre intervju här.

 

Tips från mig: Ärlighet och närvaro är viktigt i alla möten. Om vi ser en människa och hennes styrkor och utgår ifrån vad personen klarar av gör att det blir det lättare för personen att få lyckas med sin dag. Våga prova och göra om!

Kontakta oss
  • Kontakta oss!

    Välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra kurser eller vill boka en anpassad utbildning. Skicka oss ett meddelande nedan, eller ring oss på 076-543 88 71.
    För fler kontaktuppgifter, klicka här.