Webinarium – Hur kan vi göra för att hantera aggressivitet i äldreomsorgen?

Om lågaffektivt bemötande och Studio 3

Konkreta tips på hur du kan arbeta professionellt och med ett respektfullt bemötande när beteendet är riktigt utmanande

Vi kommer prata om olika typer av utmanande beteende som aggressivitet, rop och rastlöshet – beteenden som kan vara utmanande och stressande för personen själv och andra omkring dem. Beteenden som kan vara svåra att tolka och förstå och kan leda till situationer som är besvärliga att hantera.

Vi presenterar lågaffektivt bemötande och Studio 3 – arbetssätt som bygger på omsorg, förståelse och respekt för individen. Det handlar om att bemöta situationer som vi upplever som utmanande på ett sätt som förmedlar trygghet och omsorg.

Studio 3 är en utbildning i lågaffektivt bemötande och frigörelseprinciper – och för första gången erbjuds utbildningen i Sverige inom äldreomsorgen. Certifierad Studio 3 tränare Liselotte Björk kommer leda webinariet.

För vem

För alla intresserade.

Ur innehållet

• Bemöta hotfullt beteende på ett professionellt sätt
• Lågaffektivt bemötande
• Affektsmitta
• Ett respektfullt och personcentrerat bemötande

Övrigt

Anmälan: Anmäl dig genom att klicka på ”Boka här”. I bekräftelsemailet finner du länken du ska klicka in dig på vid start. Länken är personlig.

Avbokning: Länk för att avboka din plats finns i bekräftelsemailet. Tänk på att avboka i god tid.

Har du frågor? Kontakta oss på telefon eller e-post 

Varmt välkommen!

Kontakta oss
  • Kontakta oss!

    Välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra kurser eller vill boka en anpassad utbildning. Skicka oss ett meddelande nedan, eller ring oss på 076-543 88 71.
    För fler kontaktuppgifter, klicka här.